SihanoukVille, Cambodia

SihanoukVille, Cambodja

Golden Lions

Het is de Tijd van het Strand!

SihanoukVille.  Cambodja’s grootste strand resort. Het nieuwe luxehotel en nieuwe backpacker guesthouses lijken dagelijks te verschijnen.  De zomer loopt op het eind, (waarschijnlijk in Oktober)   en de stranden en de stad lopen vol met toeristen.  We hopen dat iedereen dat een goed

 

 

 

 

 

Dingen rond stad te doen.

Er zijn de stranden van SihanoukVille.  Er is Cambodjaanse Cultuur.  En nog veel meer.

De stranden en de Eilanden
SihanoukVille is op 3 zijden omringd door de Golf van Thailand. .  De kleine eilanden van het land kunnen vanaf de kust en de omligende heuvels worden gezien. Veel van de stranden hebben bamboe hutten restaurants en bars, een aantal van stranden zijn rotsachtig, een paar zijn grote resorts, en sommige zijn pure zandstrand.

De activiteiten
Veel van de activiteiten rond de stad zijn gerelateerd aan de stranden.   zwemmen en zonnen, naar de eilanden, scuba diving, vissen en snorkelen. In het centrum zijn verschillende restaurants en bars met eigenaren van over de gehele wereld Budistische temples , mountain biking, Rondwandelen in het centrum en de Centrale markt, winkelen en het zien van de Cambodjaanse cultuur zijn ook populaire activiteiten.

Dag Trips
Er zijn verschillende uitstapjes in de omgeving van het centrum. Het visserijdorp in Stung Hauv, de Watervallen van Kbal Chhay, Ream Nationaal Park, trips naar de eilanden uit. U kunt zelfs vakantie houden in de kuststeden bezoeken Kampot, Kep en Bokor voor de dag (of 3), en naar SihanoukVille voor diner teruggaan.

Nachtleven
Eindigd rond 6pm hier, en de vakantie gaat verder. Vele strandrestaurants blijven open tot de laatste klant weggaat. De restaurants met het Frans, Japanner, het Italiaans, Indiër en veel andere cuisines komen het tot leven. Sommige Bars en casinos zijn 24 uur per dag open.

Vervoer
Er zijn een aantal manieren om rond de stad te gaan. Terwijl vele toeristische lopen, zijn er ook taxi's en motorfietsen Tuk Tuks (een wagentje getrokken door een motorfiets) op iedere straathoek.  Om naar SihanoukVille te komen, kunt U de auto of boot vanaf Thailand nemen. Van Kampot of Phnom Penh, een bus of auto. En cruiseschepen maken regelmatig dok in de haven van de stad.

De aanpassingen
SihanoukVille biedt verschillende plaatsen aan om te verblijven vanaf $2 een nacht, tot een eiland resort van enkele duizend dollars per dag.  De meeste hotels en guesthouses zijn de stad in ,op de "Heuvel",of op of één van verscheidene stranden.

 

Site Map

About Us | Privacy Policy | Contact Us | Home
Copyright ©2005-2018.  SihanoukVille-Cambodia.com.  All rights reserved.